Gelaatsverzorging & huidverbetering.


 

 


 

Aan je huid af te lezen of je gezonde levensstijl hebt. Je huid weerspiegelt je leeftijd. Maar ook wat je eet, wat er in je om gaat, of je goed slaapt en voldoende tijd besteed aan een dagelijkse verzorgingen.

Je genen zijn belangrijk, maar Epi-genetica komt op de eerste plaats.

Problemen kunnen ontstaan om verschillende redenen. Zoals bijvoorbeeld vroegtijdige veroudering, een verslapte droge huid, een rode overgevoelige huid, of juist een glimmende en vette huid. Voorbeelden van huidproblemen die stress gerelateerd zijn; bijvoorbeeld rosacea, eczeem, psoriasis of acne.

 

Voor al deze huidproblemen, kan je bij mij terrecht. Een natuurlijke huidverzorging en levensstijladvies gaan hand in hand.

 

  • Dieptereiniging - epileren, harsen.
  • Stevige bindweefselmassage om de bloedtoevoer te stimuleren.
  • Lymfedrainage om de afvalstoffen af te voeren.
  • Relaxerende massage van nek en schouders om de spieren te ontspannen.
  • Masker.
  • Lichttherapie. Q.Light Naturel full spectrum beam.
  • Voetreflex-massage tijdens masker.

 

 

Mooie huid behouden?


 

Hoewel iedere huid anders is geldt altijd het principe dat je je huid zowel van binnen als van buiten goed moet verzorgen. Tijdens de overgang van pré naar postmenopauze is er een vermindering van vrouwelijk oestrogeen omdat de eicellen afnemen. Deze zijn grotendeels verantwoordelijk voor een volle, rimpelloze huid.

 

In mijn praktijk pas ik mijn 4-stappen plan toe om ook jouw huid weer in topconditie te brengen:

 

1.Persoonlijke aanpak.

Ieder mens is anders en dat geldt dus ook voor jouw huidje. Aan de hand van een intake gesprek en huidanalyse bespreken we samen wat jij nodig hebt om een mooie gezonde huid te krijgen. Je bezoek aan mij is dus nooit standaard. Met mijn adviezen kun je thuis zelf aan de slag. Heb je ondertussen vragen kan je mij altijd bereiken.

 

2.Thuis-verzorging en om de zes weken een proffessionele gelaatsverzorging.

Om je huid gezond te houden of weer te herstellen, heeft je huid dagelijks een goede verzorging nodig. Elke ochtend en avond goed reinigen plus verzorging aanbrengen zijn noodzakelijk. Een professionele gelaatsverzorging laat je best iedere 6/8 weken doen.

 

3. Relaxatie.

Stress is vaak mede verantwoordelijk voor vroegtijdige huidveroudering. Een goede innerlijke balans helpt om van binnen uit aan een mooie huid te werken. In mijn behandelingen zet ik hiervoor diverse relaxatie- en bindweefsel massages in.

Soms is dit niet voldoende om tot totale ontspanning te komen. Er kan vanalles in je hoofd spelen dat aandacht nodig heeft. Tijdens je behandeling is er ruimte voor jouw verhaal als je dat wil. Mijn ervaring is dat persoonlijke belangstelling en een luisterend oor vaak al genoeg zijn. Dankzij mijn gespreksbegeleidings-coaching achtergrond kan ik je hierbij helpen en kunnen we in een vervolg afspraak extra tijd hier aan besteden.

Huidverbetering gaat hand in hand met ontspanning.

 

4.Gezonde voeding.

Gezond van binnen is mooi van buiten. Je huid is je grootse orgaan dat je hebt en heeft voedingstoffen nodig om in goede conditie te blijven. Door een gezond voedingspatroon wordt je huid van binnen uit verzorgd.

Ik werk met de natuurlijke huidverzorgingsproducten en aanvullende suppletie van Rainpharma.

Tijdens jouw behandeling geef ik je graag voedingstips mee die je huidconditie verbeteren. Wil je graag een volledig behandelplan? dan maken we een vervolgafspraak om dit uit te werken.

 

Spreekt mijn werkwijze je aan? Maak gerust een afspraak voor een telefonisch kort kennismakingsgesprek.

 

AFSPRAAK MAKEN

Maak snel een afspraak!