SCHOONE HEIDE.be

 

Menopauzeconsulente, postgraduaat  2016-2017  Vives Kortrijk  Beroepsvereniging: www.menofocus.be

Voedingsconsulente 2012-2014 Gezondheidsconsulente 2014-2016 Levensschool. Beroepsvereniging: www.gezondheidsbegeleiders.be

Schoonheidsspecialiste 1994  Leuven.

GPB-Lerarenopleiding 1992 Diest.

Zorgkundige 1982 Aarschot.

Als schoonheidsspecialiste wist Hilde al dat een gezonde huid van binnenuit komt en je je beter met natuurlijke producten verzorgt.

Daarom studeerde ze verder om zich te bekwamen in (orthomoleculaire) voeding. Het is indrukwekkend wat je preventief met voeding kan doen om je goed in je vel te voelen en zo gezond mogelijk te blijven op alle gebieden.

Als Voeding & Gezondheidsconsulent-student kreeg ze de kans om stage te doen in dokterspraktijk Tweeboomkes te Geel. Zélf in de overgang zag ze dat ziekteverzuim in die leeftijdcategorie enorm toenam door allerlei door elkaar lopende kwaaltjes, die vaak niet gelinkt werden aan het wegvallen van oestrogenen.

Toen ze googelde' opleiding tot 'menopauzeconsulente', met als hoofddocent Prof. Dr. Depypere, gynaecoloog (menopauze- en  borstkliniek) UZ Gent. twijfelde ze geen moment...

Dit zou haar ding worden; een combinatie van gezondheidsbegeleiding, verzorging en relaxerende behandelingen.

Om vrouwen in de overgang en daarna te ondersteunen.

Opdat ze letterlijk en figuurlijk goed in het vel blijven zitten. Fysiek, emotioneel en mentaal.

Ook na hun vijftigste. Omdat ná de menopauze, de gezondheidsrisico’s toenemen en preventie belangrijk is.

Korte opleidingen: Mentale gezondheid, Ortho Health Foundation. Menopauze in de praktijk: klachten oplossen via natuurlijke stoffen? Anti-ageing: de invloed van stress, voeding en andere omgevingsfactoren. De vrouw van puberteit tot menopauze, Dhr.G.Devriendt. Natuurlijke lichaamsschoonheid, Walter Faché Orthomoleculaire wetenschappen Fiow Gent. Zorg voor een stralende huid en voed je lichaam van binnenuit, Angelique Beule BioK Tessenderlo. Rainpharma; Het geheim van een gezonde huid. Voedingssupplementen. Het Rainpharma dieet: Balance Box & Smart Nutrition Project. Huidconsulente specialisatie kanker en huidverzorging, ingrediëntenleer Dr. Baumann. Pedicure. Voetreflexologie. Iriscopie. Bach Bloesem. Aromatherapie. Visagie & kleurenconsulent CMO Leuven. Coaching NLP Rudi Vandamme, Dr. P. Outrive. Equi coaching Eagala P.C. Caritas Gent. ACT Acceptation en commitment therapie. Het spoor bijster, Dr.Peter Lanoy.

Ik m'n vrije tijd ben ik een buitenmens en beestenmadam.

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Onderwerp*
Bericht*

SCHOONE HEIDE.

Heistraat 164 B2440 Geel

0478 24 57 68

hilde.wijns@gmail.com

vrijstelling van BTW BE706.888.983