SCHOONE HEIDE.be

Dieet Balance Box in combinatie met aangepaste gezonde voeding.

 

BALANCE BOX. 
RainPharma dieet voor een gezonde totaalaanpak op lange termijn.

Het RainPharma Dieet van RainPharma is een efficiënt afslankprogramma dat gezonde voeding, de RainPharma voedingssupplementen en bijzondere Rain Shakes combineert met professioneel voedingsadvies van een erkend voedingsconsulent.

 

Door de combinatie van een efficiënte motiverende start – omdat je in het begin vrij snel al je overtollige kilo’s kwijtspeelt – en een grondige langetermijnvisie onderscheidt het RainPharma Dieet zich meteen.

Met het RainPharmadieet slank je verstandig af, zonder roofbouw te plegen op het lichaam, zonder honger te lijden, met respect voor je darmen en  nieren.

Met het RainPharma Dieet is het niet moeilijk om je nieuwe gewicht te behouden.

Het is een dieet voor een kritische consument, voor wie 3 of meerdere kilo's wil verliezen. 

Wat is het verschil met klassiek proteïnedieet? Proteïnediëten zijn nog steeds enorm populair omwille van hun snelle gewichtsverlies. Bij RainPharma geloven ze in de motiverende resultaten van een klassiek proteïnedieet, maar stellen ze zich grote vragen bij de samenstelling van de bestaande producten en de korte termijnvisie van dit soort diëten.

Dáárom werd The Rain Diet ontwikkeld. Momenteel is dit het enige gezonde alternatief dat duurzame resultaten geeft zonder risico’s voor je nieren of algemene gezondheid.

De shakes van RainPharma zijn bijzonder goed samengesteld omdat ze gluten- en caseïnevrij zijn. Daardoor zijn ze darmvriendelijk.

Bovendien werkt het dieet met unieke orthomoleculaire voedingssupplementen die je een gezonde energieboost geven en je huidkwaliteit verbeteren.

De nadruk ligt tijdens het hele dieet, vanaf de eerste dag, op gezonde voeding.

 

 

Het RainPharma Dieet is niet enkel een afslankingsdieet,

maar in de eerste plaats een nieuwe manier van eten,

een nieuwe manier van denken,

een nieuwe manier om met je lichaam om te gaan!

 

Hier helpt Hilde je graag mee!

 

 

Hoe verloopt het rainpharma dieet?

Tijdens een intakegesprek van een uur krijg je alle info en producten (de RainBox + receptenboek) die je nodig hebt om met het programma te starten.

We bespreken de hele eerste afslankingsperiode van a tot z: we overlopen je dagschema, welke groenten je mag eten, of je vis en vlees mag eten, en zo ja wanneer, op welke momenten je de shakes moet drinken... We overlopen ook je eetopties voor indien je op restaurant wil.

 

1.  Afslanking.

Bij het intakegesprek hoort ook een eerste gewichtscontrole én vetmeting. Daarna start je met het dieet. Na tien dagen volgt er opnieuw een gewicht- en vetcontrole. Wanneer je bijna je streefgewicht bereikt hebt, dit duurt enkele weken (maximum 12), gaan we over naar de verzilveringsperiode.

 

2. Verzilveringsperiode.

Daarin ga je geleidelijk aan weer vrij normale, gezonde voeding eten. In deze fase gelden nieuwe regels. Na maximum negen weken in de verzilveringsfase ga je over naar een stabiel gewicht, en heb je een nieuwe gewoonte aangeleerd om gezond te eten. Weet je wat je lichaam goed bekomt, en waar je beter wat meer of net minder van eet. 

Hierbij passen we steeds de 80/20 regel toe.

 

3.  Regel van twee. 

Waar je verder een gezond voedingspatroon aanhoudt en waar Hilde een oogje in't zeil houdt om je gewenste gewicht op lange termijn te behouden. 

 

 

Tarieven

De RainPharma dieetbox kost 475 euro en bestaat uit vijf grote potten Rainshakes, extra vezels, ondersteunende voedingssupplementen voor minstens twee maanden en een heel jaar professionele begeleiding (zolang je de nodige supplementen aankoopt).

Wil je graag meer informatie?  0478245768 of loop gerust even binnen.

Hilde, voedingsconsulente.

 

UW EXPERT RAINPHARMA BEGELEIDER.

SCHOONE HEIDE.

Heistraat 164 Geel

0478 24 57 68

hilde.wijns@gmail.com

SCHOONE HEIDE.

Heistraat 164 Geel

hilde.wijns@gmail.com

0478 245 768