SCHOONE HEIDE.be

Veel vrouwen krijgen te maken met een plotselinge gewichtstoename, voornamelijk op de buik. In sommige gevallen leidt dit tot overgewicht waardoor de klachten kunnen toenemen en gezondheidsrisico's in beeld komen.

Daarom kan je in mijn praktijk terrecht voor persoonlijke begeleiding in het behalen en behouden van een gezond gewicht.

GEZOND VOEDINGSPATROON MET ONDERSTEUNENDE SUPPLETIE.

 

Een gezonde totaalaanpak met langetermijns visie.

Met een dieet onder Hilde's begeleiding slank je verstandig af, zonder roofbouw te plegen op het lichaam, zonder honger te lijden, met respect voor je lever, darmen en nieren. Hierdoor is het niet moeilijk om je nieuwe gewicht te behouden. 

Persoonlijk geadviseerde orthomoleculaire voedingssupplementen die je lichaam detoxen, een gezonde energieboost geven en je huidkwaliteit verbeteren.

De nadruk ligt tijdens het hele dieet, vanaf de eerste dag, op gezonde voeding.

Het is in de eerste plaats een nieuwe manier van eten, een nieuwe manier van denken, een nieuwe manier om met je lichaam om te gaan!

Hier helpt Hilde je graag mee!

 

Hoe verloopt het dieet?

Tijdens het intakegesprek,  krijg je alle info die je nodig hebt om met het traject te starten.

We bespreken de hele eerste afslankingsperiode van a tot z:

We bespreken jouw klachten.

We overlopen je dagschema, welke groenten je mag eten, of je vis en vlees mag eten, en zo ja wanneer, op welke momenten je de shakes kan drinken...

Welke supplementen je wanneer neemt om je te ondersteunen.

We overlopen ook je eetopties voor normale, sociale dagen, vakantie, of  indien je op restaurant wil.

 

1. Afslankingsfase.

Bij het intakegesprek hoort ook een eerste gewichtscontrole én vetmeting

Je kan onmiddelijk starten, je kan ook kiezen om een week je ongezonde eetgewoontes af te bouwen.

Na je start volgen er opnieuw  gewicht- en vetcontroles. Hier maken we een  halfuurtje voor vrij en kan je combineren met relaxerende behandelingen. Je komt best elke week langs.

Je gaat in ketose, waardoor je je eerst minder goed voelt. Graag motiveer ik je hier en behandel je om toxines beter af te voeren.

Wanneer je bijna je streefgewicht bereikt hebt en je voelt je reeds duidelijk beter in je vel, gaan we over naar de volgende periode.

 

2. Tweede periode.

Daarin ga je geleidelijk aan weer normaal, gezonde voeding eten. In deze fase gelden nieuwe regels. In deze tweede periode, ga je over naar een stabiel gewicht. Je hebt nu nieuwe gewoontes aangeleerd om gezond te eten.

Vanaf nu weet je wat je lichaam goed bekomt, en waar je beter wat minder van eet of net meer. Hierbij passen we steeds de 80/20 regel toe.

Je vetmassa in procenten is op dit moment is voor jou het nulpunt, dit is belangrijk om onder controle te houden in de toekomst. Jouw persoonlijke even(ge)wicht: het punt waarop je geen gewicht meer verliest, maar ook niet in gewicht meer toeneemt.

 

3. Derde periode.

Waar je verder een gezond voedingspatroon aanhoudt en waar Hilde een oogje in't zeil houdt om je gewenste gewicht op lange termijn te behouden.

Ga je toch eens uit de bocht? dan gaan we weer een weekje bijsturen om jou nulpunt te behouden en op je gezond gewicht te blijven.

 

Tarieven.

Aangepaste persoonlijke formule is mogelijk volgens jouw persoonlijke behoefte en budget, maar bestaat steeds uit:

Intake gesprek van 90 minuten.

Begeleiding voedingadvies en ondersteunende suppletie aangepast aan jouw behoeften/ hormonale disbalans. 

Gesprek en motivatie.

Relaxerende behandelingen.

 

 

Of je kan kiezen voor de standaard Balance box:

De dieetbox kost 475 euro en bestaat uit vijf grote potten shakes, extra vezels, ondersteunende voedingssupplementen voor minstens twee maanden.  Werkboek, receptenboekje, voedingsmiddelen tabel. Handige meeneem shaker.

Intake gesprek van 90minuten.

Professionele begeleiding voor minstens een jaar, zolang je de nodige ondersteunende supplementen/eiwitten shakes aankoopt.

 

 

Slimme combinatie.

Het dieet kan gecombineerd worden met een eerste menopauzeconsult/begeleiding en relaxerende of verzorgende behandelingen. 

Voor elke nieuwe klant van een persoonlijk samengesteld traject, drie waardebonnen van 10€, te besteden aan een voetrefexmassage, lymfedrainage of schouder & nek massage (een half uur/ 35€) enkel tijdens de eerste maand van de controles. (Niet geldig voor aankoop van producten.)

Dit is een slimme manier om toxines vlugger uit je lichaam te krijgen, je te motiveren, en beter vol te houden.

Wil je graag meer informatie? 

Wil je liever starten met een persoonlijk aangepast plan/box volgens jouw budget?

Wil je meer weten over het traject-behandelplan voor op langere termijn? 

0478245768

Hilde, voedingsconsulente.

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Onderwerp*
Bericht*

SCHOONE HEIDE.

Heistraat 164 2440 Geel.

hilde.wijns@gmail.com

0478 24 57 68