Dieet in combinatie met gezonde aangepaste voeding.

 

DIEET MET EEN UITGEBALANCEERDE BOX.

Een dieet voor een gezonde totaalaanpak met langetermijns visie.

Dit dieet is een efficiënt afslankprogramma dat gezonde voeding, ondersteunende voedingssupplementen en gluten-caseïnevrije shakes  combineert met professioneel voedingsadvies van een erkend voedingsconsulent. (Levensschool 2012-2014)

Door de combinatie van een efficiënte motiverende start – omdat je in het begin vrij snel al je overtollige kilo’s kwijtspeelt – en een grondige langetermijnvisie onderscheidt deze voedingsbegeleiding zich meteen.

Met dit dieet onder Hilde's begeleiding slank je verstandig af, zonder roofbouw te plegen op het lichaam, zonder honger te lijden, met respect voor je darmen en nieren. Hierdoor is het niet moeilijk om je nieuwe gewicht te behouden. Het is een dieet voor een kritische consument, voor wie 3 of meerdere kilo's wil verliezen.

Wat is het verschil met klassiek proteïnedieet? Proteïnediëten zijn nog steeds enorm populair omwille van hun snelle gewichtsverlies. Hilde gelooft  in de motiverende resultaten van een klassiek proteïnedieet, maar stelt zich grote vragen bij de samenstelling van de bestaande producten en de korte termijnvisie van dit soort diëten.

Dáárom werd dit dieet ontwikkeld. Momenteel is dit het enige gezonde alternatief dat duurzame resultaten geeft zonder risico’s voor je nieren of algemene gezondheid.

De shakes  zijn bijzonder goed samengesteld omdat ze gluten- en caseïnevrij zijn. Daardoor zijn ze darmvriendelijk.

Bovendien werkt het dieet met unieke orthomoleculaire voedingssupplementen die je een gezonde energieboost geven en je huidkwaliteit verbeteren.

De nadruk ligt tijdens het hele dieet, vanaf de eerste dag, op gezonde voeding.

Het is niet enkel een afslankingsdieet, maar in de eerste plaats een nieuwe manier van eten, een nieuwe manier van denken, een nieuwe manier om met je lichaam om te gaan!

Hier helpt Hilde je graag mee!

 

Hoe verloopt het dieet?

Tijdens het intakegesprek,  krijg je alle info en producten die je nodig hebt om met het programma te starten.

We bespreken de hele eerste afslankingsperiode van a tot z: we overlopen je dagschema, welke groenten je mag eten, of je vis en vlees mag eten, en zo ja wanneer, op welke momenten je de shakes moet drinken...

We overlopen ook je eetopties voor normale, sociale dagen, vakantie, of  indien je op restaurant wil.

 

1. Afslankingsfase.

Bij het intakegesprek hoort ook een eerste gewichtscontrole én vetmeting. Daarna start je met het dieet.

Na elke tien dagen volgen er opnieuw  gewicht- en vetcontroles. Hier maken we een kwartier tot halfuurtje voor vrij.

Wanneer je bijna je streefgewicht bereikt hebt, dit duurt enkele weken (maximum 12), gaan we over naar de verzilveringsperiode.

 

2. Verzilveringsperiode.

Daarin ga je geleidelijk aan weer normaal, gezonde voeding eten. In deze fase gelden nieuwe regels. Na maximum negen weken in de verzilveringsfase ga je over naar een stabiel gewicht, en heb je een nieuwe gewoonte aangeleerd om gezond te eten.

Weet je wat je lichaam goed bekomt, en waar je beter wat minder van eet of net meer. Hierbij passen we steeds de 80/20 regel toe.

Je vetmassa in procenten is op dit moment is voor jou het nulpunt, dit is belangrijk om onder controle te houden in de toekomst. Jouw persoonlijke even(ge)wicht: het punt waarop je geen gewicht meer verliest, maar ook niet in gewicht meer toeneemt.

 

3. Regel van twee.

Waar je verder een gezond voedingspatroon aanhoudt en waar Hilde een oogje in't zeil houdt om je gewenste gewicht op lange termijn te behouden.

Ga je toch eens uit de bocht? dan gaan we weer een weekje bijsturen om jou nulpunt te behouden en op je gezond gewicht te blijven.

 

Tarieven.

Inhoud van de uitgebalanceerde box:

De dieetbox kost 475 euro en bestaat uit vijf grote potten shakes, extra vezels, ondersteunende voedingssupplementen voor minstens twee maanden.  Werkboek, receptenboekje, voedingsmiddelen tabel. Handige meeneem shaker.

Intake gesprek van 90minuten.

Professionele begeleiding voor minstens een jaar, zolang je de nodige ondersteunende supplementen/eiwitten shakes aankoopt.

 

Slimme combinatie.

Het dieet kan gecombineerd worden met een eerste menopauzeconsult/begeleiding en relaxerende of verzorgende behandelingen. 

Voor elke nieuwe klant van een uitgebalanceerde box, drie waardebonnen van 10€, te besteden aan een voetrefexmassage, lymfedrainage of schouder & nek massage (een half uur/ 35€) enkel tijdens de eerste maand van de controles. (Niet geldig voor aankoop van producten.)

Dit is een slimme manier om toxines vlugger uit je lichaam te krijgen, je te motiveren, en beter vol te houden.

Wil je graag meer informatie?

Wil je meer weten over het traject-behandelplan voor op langere termijn? 

0478245768

Hilde, voedingsconsulente.

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Onderwerp*
Bericht*

SCHOONE HEIDE.

Heistraat 164 2440 Geel.

hilde.wijns@gmail.com

0478 24 57 68