SCHOONE HEIDE.be

Gewicht verliezen is niet de enige reden om gezond te gaan eten.

Het is een belangrijke factor in het voorkomen van de veel voorkomende welvaartsziekten.

Preventie voor gezondheidsrisico's zoals ouderdomsdiabetes, hart- en vaatziekten, osteoporose.... zijn voor vrouwen in de postmenopauze belangrijk.

Veranderen van eetgewoonten is een slimme stap.  Anders gaan eten zonder persé te willen afvallen bevrijd je ook van de druk die het regime van een dieet met zich meebrengt.

Het is best mogelijk, dat de overstap op voeding die minder calorie-dicht is, meer nutriënten bevat en beter verzadigt en als bijeffect gewichtsverlies heeft.

Je zal je ook beter voelen.

De beste voedig is voor het grootste deel plantaardig, en voor een kleiner deel dierlijk. Verder bevat het zo veel mogelijk onbewerkte producten, waarin veel nutriënten maar weinig calorieën zitten.

Vezels zijn onmisbaar en gezonde vetten belangrijk. Soms zijn aanvullende (orthomoleculaire) supplementen nodig. Door ze in te zetten als specifieke ondersteuning op een welbepaald terrein, ter preventie, nood aan beschermende antioxidanten, detox of ontgifting.

Eeuwenlang wordt er reeds gebruik gemaakt van geneeskrachtige planten / fyto-hormonen voor het behouden en ondersteunen van je gezondheid. Bij kruidenadvies wordt er rekening gehouden of er geen nevenwerkingen kunnen zijn met uw reguliere medicatie. Ze dienen steeds met voorzichtigheid te worden toegediend. 

VOEDING. AFSLANKING. GEZONDHEIDSADVIES

 

Veel vrouwelijke 50 plussers krijgen te maken met een plotselinge gewichtstoename, voornamelijk op de buik.

In sommige gevallen leidt dit tot overgewicht waardoor de klachten kunnen toenemen en gezondheidsrisico's in beeld komen.

Daarom kan je in mijn praktijk terrecht voor persoonlijke begeleiding in het behalen en behouden van een gezond gewicht.

Een gezond voedingspatroon is een vereiste om op je juiste gewicht te blijven, energiek en vitaal te zijn.

We voorzien ons lichaam hiermee van de nodige bouwstoffen.

 

Persoonlijk voedingsadvies is maatwerk en moet worden afgestemd op: Lichamelijke conditie, klachten, intoleranties, allergieën… Een individueel aangepast advies kan zorgen voor een betere levenskwaliteit.

 

Hilde kan je helpen met de juiste keuze, met aandacht voor natuurlijke en volwaardige voeding.

 

Afslanking.detox.huidverbetering: Smart Nutrition Project.

Afslanking: Balance Box

Vegetarisme, zuur-base, combinatie-eten, mediterrane dieet.

Cholesterolbeperkend, glutenvrij, lactosevrij, natriumarm, eliminatiedieet.

Glycemische index-dieet, intermettend vasten, je hormonen in balans.

 

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Onderwerp*
Bericht*

SCHOONE HEIDE.

Heistraat 164 2440 Geel.

hilde.wijns@gmail.com

0478 24 57 68